life

#191

Het is eindelijk vrijdag, lang weekend, en ik heb er de hele week naar uitgekeken om mee te blèren met Wolter Kroes, Jeroen vd Boom en mijn all time favourite Gerard Joling (ja fout, ik weet het, maar ik hou van die man). Terwijl ik met mijn vriendinnen in de ellenlange rij sta voel ik me opeens niet zo lekker. Ik besluit bij binnenkomst maar een flügel naar binnen te gooien, want ja .. alcohol doodt bacteriën toch? Terwijl Roy Donders het podium op klimt gaat het mis. ‘Ik loop even naar voren, ben niet zo lekker.’ Mn vriendinnen kijken me vragend aan maar ik gebaar dat ze kunnen blijven genieten van mister Donders himself en loop met een flesje water de zaal uit.

Nadat ik 5 minuten heb uitgepuft lijkt het weer te gaan en sta ik op, maar in plaats van terug naar de zaal te lopen ren ik naar buiten.
Een brede man blokkeert de uitgang, maar als hij mijn gezicht ziet springt hij 2 meter opzij. Buiten komt mijn avondeten eruit en hoor ik naast me ‘Zo die chick heeft nu al teveel gezopen.’ ik besluit mijn bitchy commentaar voor me te houden en wanneer ik opkijk staat de brede man naast me. ‘Gaat het?’ ‘Nou ehh nee’. Hij kijkt me bezorgd aan en ik heb even t idee dat hij me wiegend in zijn armen wil nemen als hij zegt ‘Zal ik je naar de EHBO brengen?’ ik zie even een beeld voor me dat deze man me sierlijk optilt en me als een bruid naar de EHBO brengt, maar ik bedank. Mijn vriendinnen staan ondertussen bezorgd te kijken en hebben mijn jas al voor me gepakt. ‘Doe Gerard de groeten oke?’ en ik druip af.

Het was inderdaad een Hollands Spektakel, all night long kotsend boven de plee..

Advertenties

6 gedachten over “#191”

  1. Aaah wat onwijs balen dat je de hele avond hebt gemist… en dat commentaar! Echt knap dat je je heb ingehouden. Ik hoop dat je inmiddels bent opgeknapt.

  2. Wat een timing!!! Ik zou me helemaal niet ingehouden hebben. Niet je je hoeft te verantwoorden, maar sommige mensen moeten leren dat niet alles klopt wat ze voor beeld hebben. En dat zou ik ze laten weten ook.

Vragen?

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s