life

#181

Ik ben bijna 30, weer single en ik begin aan mijn laatste week bij mijn redelijke nieuwe baas.
Een maand geleden was ik ook bijna 30, niet single en in de veronderstelling dat ik nog wel even een baan zou hebben.

Niet is zo veranderlijk als het weer zeggen ze, nou.. mijn leven komt ook wel aardig in de buurt op het moment kan ik je vertellen.
Eerlijk is eerlijk.. ik heb eigenlijk niks te klagen, want ik heb best een leuk leven (al was het niet altijd makkelijk), maar ik had het me ‘vroeger’ wel allemaal anders voorgesteld. Ik had het idee om op mijn 28e toch wel huisje boompje beestje te hebben. Het enige wat ik heb is een huis, zelfs geen boom en laat staan een beestje (al staat zo’n Franse Bulldog me vast fantastisch). Je kan wel stellen dat het idee van toen ergens een andere afslag heeft genomen.
Ben ik ongelukkig? Nee, eigenlijk niet, maar ik ben wel zoekende en dat frustreert me soms nogal en ja.. daarom was het even wat rustiger hier (en hierbij een special thanks voor de lieve mensjes die evengoed even kwamen spieken op mijn blog).

Dit is overigens een vrij persoonlijk verhaal geworden voor mijn doen, verwacht er niet heel veel meer, want ik heb hier langer over gedaan dan over het avondeten (en trust me.. dat zegt een hoop).

Advertenties

18 gedachten over “#181”

 1. Ik houd van persoonlijke blogs, dus vind je aankondiging toch stiekem best jammer 😉

  Maar inderdaad, het leven kan zo anders lopen. Maakt het ook weer fascinerend, al is niet alles even leuk. Al kan ik hier niet helemaal uit halen of je single bestaan juist voor opluchting zorgt en een nieuw begin of dat je er erg veel moeite mee hebt. In ieder geval klinkt het wel symbolisch allemaal, zo net voor je 30e. Voor het geval je dan niet blogt, alvast een hele fijne verjaardag!

  1. Ah sorry, misschien komt er ooit nog weleens wat persoonlijks online, maar dan moet ik er waarschijnlijk een paar weken goed voor gaan zitten ;).
   Ja symbolisch is het zeker, vanaf mijn 30e ziet mijn leven er echt totaal anders uit. Liefs.x

 2. Balen dat je baan alweer ten einde komt! Hopelijk heb je snel weer iets leuks gevonden! Geniet van het single zijn, voor je het weer staat prins charming voor de deur 😉

 3. Het is zoals het is. Shit van de job maar er komt vast iets leuks op je pad. Balen als dingen anders lopen maar geloof me soms is het beter. Misschien woon je over een jaar wel samen en heb je wel het huisje boompje beestje ding in je leven 😉

  Hoe dan ook good luck woman! May the force be with you.

 4. Ik denk dat iedereen wel een beetje herkent dat niet altijd alles loopt zoals gepland… Maar dat is meestal niet voor niks, er komt uiteindelijk vaak iets mooiers uit 🙂 Ik vind het wel leuk… zo’n persoonlijk stukje.

Vragen?

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s