30 day blog challenge, favs

#175

Peking Express is back en daar ben ik zoooo blij om. Ik heb letterlijk elk jaar wel een keer lopen zeiken in mijn omgeving over het ontbreken van goede programma’s en dan met name Peking Express (serieus, vraag maar na 😇).

Ik was (en ben!) zelfs zo’n fan dat ik me ‘vroegah’ heb opgegeven samen met mijn neef, maar waarom we nooit zijn uitgekozen heb ik nooit begrepen (wij brave maar hilarische Limburgers hadden zeker voor een kijkcijferhit gezorgd). Ik denk dat wij een soort van Siham en Hicham zouden zijn geweest (wat een hilarisch duo is dit trouwens, ik was eigenlijk al meteen fan toen ze haar hoofd stootte en vervolgens 35x over der (moeders) koffer viel).

Het is dat ik vorig jaar de reclames om je aan te melden heb gemist, maar de volgende keer probeer ik het weer hoor (maar dan samen met mn bff (betere TV is er nog niet)). Het lijkt me oprecht een fantastische ervaring, dus gaan jullie alvast duimen voor me ;)?

Dusja.. hier is vraag 4 van de blog challenge ook meteen mee beantwoord ;).

blogchallenge

Voor alle antwoorden klik hier.

Aan welk programma zou jij een keer mee willen doen? 

Advertenties

10 gedachten over “#175”

  1. Ik vind PE ook super leuk, al volg ik het nu niet echt. Het is wel het enige programma in dit genre die ik leuk, interessant en geweldig herkenbaar vind. Als backpacker (die ook nog veel gereisd heeft in Azië), is de hele serie een feest van herkenning. En het is erg grappig om onervaren reizigers aan de slag te zien en kijken hoe ze zich redden. Er zijn tenminste leuke opdrachten en het draait niet om achterbaks bezig zijn ten opzichte van een ander team. Dit is ook het enige programma waar ik aan mee zou willen doen. Ik denk serieus dat ik een heel eind zou komen, samen met mijn man.

Vragen?

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s