blog, travel

#153

Het is weer tijd voor mijn foto overzichtje en de laatste keer waren we bij mijn tripje naar Nice gebleven.

Na Nice stond Amerika op het programma en my oh my wat hou ik toch van dit land. In 2010 ben ik voor het eerst naar Amerika afgereisd. Toen ging ik van Los Angeles dwars door Amerika richting New York en dit keer stond eerst een rondreis van West Amerika op het programma, samen met moeders en haar vriend. Drie weken lang zaten we dag en nacht op elkaars lip en het was echt geweldigleuk!

We begonnen ook deze reis in Los Angeles en sliepen de eerste 2 nachten op een wel heel bijzondere locatie : the Queen Mary in Long Beach, jaja.. de boot! Echt heel erg tof.

De tweede dag stond LA downtown op het programma en via the Walk of Fame, Beverly Hills en Rodeo drive gingen we naar the Getty Center. Om eerlijk te zijn had ik niet zo heel veel zin in een museum, maar the Getty heeft me verrast en dan niet alleen het prachtige uitzicht.

Van Los Angeles naar San Diego en op deze stad ben ik echt verliefd geworden. Wat een mooie en schone stad is dit met een prachtig park, het echte oude gedeelte en ook het nabijgelegen  Coronado vond ik super.

Advertenties

16 gedachten over “#153”

Vragen?

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s