life

#135

Afgelopen week was niet de beste week uit mijn carrière.
Het begon ermee dat er een stuk peer tussen mijn tieten borsten viel en ja.. dan weet je dat het zooooo’n week gaat worden!

Na mijn perenincident besloot ik om niet bij de pakken neer te gaan zitten en om gewoon gezellig naar mijn etentje te gaan (je snapt dat dit een drempel was, want wie weet waar ik die sushi ’s avonds nog zou gaan tegenkomen). Enfin.. ik stap enthousiast de mini pooper in en rij richting de sushiplacetobe. Onderweg ging de ellende helaas verder..

Ik geef het niet graag toe, maar in de auto (en soms ook daarbuiten (eerlijk is eerlijk)) scheld ik als een viswijf. Ik zal niet in details treden, maar mijn moeder zit geregeld met haar vingers in der oren naast me (ja het is echt heel erg). Nu ligt dit uiteraard geheel aan de andere weggebruikers en ben ik een engeltje op de weg *kuch*.
Anyway.. de dame voor me reed onnodig links met een snelheid die ik nog kan halen met het duwen van mijn auto. Rechts inhalen doe ik niet graag en daarnaast had ik daar weinig ruimte voor, maar het begon dus met dat links rijden, onnodig en langzaam. Na 2 kilometer aan gevloek en getier uit mijn gevel reed deze dame nog steeds voor me en sprong er 3 meter voor haar het stoplicht op oranje en wat denk je? Ze geeft eerst gas bij om vervolgens snoeihard op de rem te trappen.
ARE YOU F*CKING KIDDIN’ ME?!

De inhoud van mijn tas werd gelanceerd (mijn dure lipstick heb ik nog steeds niet kunnen vinden), mijn neus zat bijna tegen de voorruit en de borsten die in het begin van het verhaal werden besproken knalden zo hard tegen mijn stuur dat het Mini logo er nu nog instaat. Voordat ik stil stond had ik al een toeterconcert gegeven waar menig vrachtwagenchauffeur on a roll trots op is.

Nadat ik een gedeelte van mijn tasinhoud had terug gestopt en het stoplicht op groen sprong heb ik al mijn principes opzij gezet en de dame in kwestie met akelige snelheid rechts ingehaald met mijn wijsvinger tegen mijn voorhoofd gedrukt, de &#^@$?)!* trol. De dame was zo slim om haar ogen strak op de weg te richten zodat ik daar als een ontzettende debiel zat te kijken met een vinger tegen mijn voorhoofd. Top, want dit was nog maar het begin van de week!

Advertenties

40 gedachten over “#135”

  1. Heerlijk geschreven!

    Klinkt bijna als mijn eind van de week… Een vrachtwagen met haast die niet voldoende afstand hield, en pardoes de achterkant van mijn autootje in elkaar ramde. Total loss. Boe.

  2. Vind het altijd mooi dat mensen die weten dat ze fout zijn, bij het inhalen strak voor zich blijven kijken. Ze weten dat ze fout zaten en willen daar niet op aangesproken worden dus dan maar strak vooruit blijven kijken. Zo fout.

  3. Hahaha ik heb gelukkig geen rijbewijs, want ik kan best vloeken 😉 In de auto heb ik als niet bestuurder gelukkig nergens last van 😛 Wel levensgevaarlijk wat die %$&* voor je deed trouwens… Daar zou ik als bijrijder zelfs wel een aantal woorden voor hebben.

  4. Hahahha! I FEEL YOU! Mijn collega vindt het geen leuke autorit als ik niet heb getoeterd, gefuckt en getievest, want dat doe ik altijd en hoort erbij 😉 soms is rechts inhalen de enige manier. Heb het gister ook nog gedaan. Zijn vaak vrouwen he, die je dan rechts inhaalt… ik wil ons geslacht niet afvallen, maar het is toch frappant.

  5. Hahaha ik wil niet lachen want ik begrijp de lastige situatie maar dit ben ik. Ik scheld er op los als ik rij, ik doe men best om het niet te doen als er andere mensen bijzitten … kwestie van geen vrienden te verliezen hé

  6. Haha ik vind jouw verhalen altijd heel vermakelijk om te lezen!
    Bij ons is het hier alleen andersom, mijn moeder is de gene die heel erg kan schelden waar ik dan hele tijd moet zeggen “mam dat kan niet hoor” haha, niet dat ik zo’n engeltje ben, ik scheld ook wel ooit, maar echt schelden achter het stuur doe ik niet – tot nu toe, ik heb nog maar een paar maanden mijn rijbewijs, wie weet komt het nog!

Vragen?

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s