life

#131

Terwijl ik veel te vroeg bij de nagelstyliste naar binnen wandel zit er aan de grote (wacht)tafel een kind te spelen met 2 auto’s en een X-MenBarbieKen achtig ding, moeders laat zich even pamperen.

Ik neem plaats aan de tafel en mijn nagelstyliste kijkt me een beetje verschrikt aan. Ik kijk naar het kind naast me en hij kijkt met grote ogen terug.
Oke bedenk ik me.. ik kan 2 dingen doen:
1. Het kind met de grote mooie ogen negeren
2. Tegen het kind met de grote mooie ogen praten.

Ik besluit voor optie 2 te gaan, want ik zie in mijn ooghoek dat hij aandacht wil (de mannen anno 2016 in een kroeg kunnen er nog wat van leren).
Ik pak een auto’tje en bekijk het ding met net zo’n grote ogen als het kind. ‘Zoooo.. dat is een gave auto.‘ Hij kijkt me trots aan ‘Ja! Deze heb ik gekregen met mijn verjaardag, samen met deze.‘ hij grijpt de andere auto en duwt em in mijn handen en zo hebben we 15minuten lang een geanimeerd gesprek over auto’s, school, Cars en chips.

Na een dikke knuffel van het kind met de grote ogen schuif ik bij mijn nagelstyliste aan. Ze kijkt me aan en vraagt ‘Jij houdt toch niet zo van kinderen?‘ ik zucht diep en antwoord ‘Nee, maar Madonna is 54, haar vriend in de 20, J.Lo in de 40 en haar vriend 26. Dit is blijkbaar het nieuwe daten.‘ ik knipoog en we schieten alle twee in de lach.

Advertenties

12 gedachten over “#131”

Vragen?

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s