life

#123

Vol enthousiasme stap ik in mijn Mini Pooper en scheur naar mijn moeder. Helemaal blij stap ik uit en kan ik de koffie al bijna proeven. Ik klim het terras op en huh?! de achterdeur zit op slot .. strange. Gelukkig heb ik een sleutel en ren ik naar binnen ‘Joehoe! Koffietijd‘ vervolgens hoor ik niks, doodse stilte. Verbaasd kijk ik van mijn horloge naar de keukenklok, nee de tijd klopt.

Als een idioot loop ik een rondje door het huis, want joh.. misschien doen we verstoppertje en weet ik van niks, maar nope het huis is echt leeg. Ik besluit even te wachten, ze zal zo wel komen..

30 minuten later

Ik heb mijn nagels 25x gecheckt, mijn moeders telefoon gevonden (handig), mijn Sims bijgewerkt en ik ben ondertussen 30 levels gestegen bij Two Dots en nog geen moeders. Puur uit verveling trek ik de snoeplade open, maar bij het zien van al dat lekkers gooi ik em weer dicht : te ongezond.

15 minuten later

Nadat ik nog 5x in de snoeplade heb gekeken zonder wat te pakken en een halve aflevering van Full House heb gezien besluit ik maar te gaan. Ik zet een kopje neer met een schoteltje en schrijf een briefje : Bedankt voor de koffie en vlaai.
Vlak voor ik de deur weer wil sluiten schiet ik snel naar binnen en jat ik 2 Kitkat’s, lekker puh!


Twee(!) uur nadat ik thuis ben gaat de telefoon ‘Hoi met Mam, ik zie net je briefje.. Je had toch best even kunnen wachten?‘ Ik herhaal haar laatste woorden ‘Even kunnen wachten?‘ Vol verbazing gilt ze ‘Ja ik ben net thuis en heb zin in koffie!‘ ik prop het laatste stukje Kitkat in mijn gevel en besluit om 30 minuten te wachten met antwoorden.

Advertenties

18 gedachten over “#123”

Vragen?

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s