life

#121

Oke.. ik mag eigenlijk niet klagen over deze bloedgeslagen hitte, maar ik doe het lekker toch.
MY GOD 
.. ik ben blij met zon, maar hier ben ik niet blij mee grmbl. Oh en die muggen?! What the hell .. ik heb in mijn hele leven bij elkaar nog nooit zoveel muggenbulten gehad als nu (de bed bugs even niet meegerekend, want die waren hell on earth).

Op zo’n momenten baal ik zo van het feit dat ik in Nederland ben geboren (ja ik ben een dramaqueen), even een voorbeeld : Ongeveer 3 weken geleden liep ik door Las Vegas zonder muggen en was het een graad of 45 en dat was 100x beter dan deze ranzige hitte hier, blugh.
Oke.. I’m done.

Nu ik wat eerder terug ben dan verwacht heb ik meteen een lege agenda en aangezien ik een periode nodig had om bij te komen vond ik dat ook meer dan prima kan ik je vertellen. Ondertussen ben ik weer een beetje de oude en onderneem ik ook wat meer en dat ondernemen bestaat vooral uit terrashoppen en wijn drinken, herlich!

Het blogritme is er nog niet helemaal (zoals jullie merken), maar hopelijk komt dat snel weer. Ondertussen heb ik ook mijn travel Insta.account toegevoegd zodat jullie wat vakantieplaatjes kunnen checken (mochten jullie dat leuk vinden).

Ik ga nu weer de waaier verplaatsen in huis en bedenken met wie ik vanavond kan terrashoppen. Buh bye, oh en proost!

Advertenties

8 gedachten over “#121”

Vragen?

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s