favs

#114

Uiteraard geef ik het niet graag toe, maar ik heb een verslaving, een hele dure zelfs. Nee maak je geen zorgen, ik zit in de weekenden niet met mijn neus in de cocaïne en ook laat ik de XTC pilletjes netjes in het zakje zitten (of zitten ze anno 2016 niet meer in zakjes?). Anyway.. ik heb een zwak voor tassen (ja dat klinkt beter, een zwak heb ik, geen verslaving). Ik heb zooooveel tassen dat ik soms niet meer weet wat ik allemaal heb of welke ik in godsnaam mee moet nemen. Het is ernstig, maar het is nog altijd beter dan die XTC pillen waar ik het net over had.

Nu ik dit jaar zoveel op reis ga vind ik het wel handig om een fatsoenlijke handbagage tas te hebben. Nu heb ik het niet over een oversized tas waar weetikveelwatallemaal in kan, maar gewoon een tas waar mijn iPad in past, mijn telefoon paspoort en misschien een boekje, verder niks. Ik heb al een huge ass koffer om in te checken, weinig behoefte aan nog een extra trolley als handbagage.
Enfin.. ik dook uiteraard mijn kast in om een geschikte tas te vinden, en je raadt het al.. die was er natuurlijk niet.

Twee dagen op internet rondgestruind, heel lang nagedacht (meestal denk ik er 5 seconden over na en koop ik het, nu was het dus een weloverwogen besluit soort van) en ik heb de tas gekocht.

Super handig met al die vakken en helemaal mijn stijl :

Vandaag kreeg ik de tas binnen en ben helemaal happy (al vond ik em in het begin toch nog groot, maar nu ben ik helemaal in love 😉).

Advertenties

8 gedachten over “#114”

  1. Je moet maar zo denken, een verslaving hebben aan ‘gezonde’ dingen is goed, zodra het slecht voor je gezondheid is moet je er mee stoppen. 😉 Tassen kunnen geen kwaad, alleen kost het veel geld.

  2. Als jij er blij van wordt (en het niet zo’n verslaving is dat je je normale rekeningen niet kan betalen), moet je dit soort dingen vooral lekker doen :). En dan lekker van genieten en veel gebruiken, zou ik zeggen.

Vragen?

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s