life

#108

Iets later dan normaal, maar op het moment heerst er wat luiheid in huize Joycerdt. Afgelopen week had ik ook een mega luie week (ernstig haha).

Op maandag staat er een actief dagje op het programma, namelijk een bezoek aan de dierentuin. Na kort overleg hebben we gekozen voor Burgers’ Zoo en ondanks dat ik er vaker ben geweest blijft het leuk.


De dag wordt afgesloten met een heerlijk diner : sushi. Een beter begin van de week is er volgens mij niet ;)!

Op dinsdag ga ik al op tijd naar mijn nagelstyliste en rij ik daarna meteen door naar het bos om te gaan hardlopen. ’s Middags ga ik gezellig met moeders winkelen en lig ik op tijd in bed na een gezellige dag.

Woensdagmorgen ga ik eerst ontbijten met mijn stiefzus en daarna gaan we door naar de tattooshop, want mijn nieuwe tattoo wordt gezet : happy!


De rest van de dag doe ik het rustig aan en werk ik wat administratie bij en klooi ik wat in huis.

Op donderdag ga ik mee naar een ziekenhuisafspraak (niet voor mezelf) en daarna staat er een lunch op het programma. Thuis werk ik mijn blog bij, loop ik weer een rondje en ben ik daarnaast heel erg lui haha.

Vrijdag poets ik het huis, maak ik de winnares bekend van mijn jubileum actie en komt er ’s middags een vriendin langs met haar verloofde om wat laatste dingen voor haar bruiloft door te nemen (ik ben nl. ceremoniemeester op deze dag).


’s Avonds ga ik weer hardlopen en kijk ik een filmpje in bed.

Zaterdag probeer ik uit te slapen (wat uiteraard niet helemaal lukt), ik doe wat boodschappen en ga ’s middags bij mijn lieve Oma op visite. ´s Avonds ga ik eten bij mijn moeder en haar manfriend en daarna eten we een ijsje samen.

Op zondag lig ik veel te lang in bed en de rest van de dag doe ik vooral heel weinig. ’s Avonds ga ik lekker (en lang) uit eten. De week wordt geheel in stijl afgesloten want na het diner duik ik meteen mijn bed in!

Dusja.. een onwijs luie week. Bij deze neem ik me voor dat aankomende week wat actiever wordt (heel veel luier dan deze week kan gelukkig niet :p).

Hoe was jullie week?

Advertenties

10 gedachten over “#108”

  1. Wat tof dat je een nieuwe tatoeage hebt! Ziet er mooi uit. En wat leuk dat je naar de dierentuin bent geweest, hihi. Die pinguïns vind ik altijd zo geniaal haha. Leuke foto is het!

Vragen?

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s