favs, travel

#99

Al sinds jaar en dag heb ik een abonnement bij T-Mobile en dat bevalt nog altijd prima, maar dat is voor nu eigenlijk helemaal niet relevant, maar oke :p. Nu opende ik laatst mijn My T-Mobile app om te kijken hoeveel internet ik nog te besteden had en zag ik daar een actie staan.
Kijk.. ik ben en blijf een Nederlandse dus ik vind acties en gratis dingen leuk (mits er gaan haken aanzitten natuurlijk), dus ik lees uiteraard verder. Wat blijkt? Ik kan 2 maanden gratis gebruik maken van de app Bookmate als T-Mobile klant.


Heel tof, maar wat is dat eigenlijk? Nou de beschrijving is als volgt :

‘Met een Bookmate-abonnement krijg je toegang tot een bibliotheek van wereldformaat.’

en ja.. dat vind ik wel interessant want ik vind lezen heerlijk maar (eerlijk is eerlijk) ik doe het veel te weinig. Ik besluit het gewoon eens te proberen (iets met gratis).

Ondertussen gebruik ik de app al een week of drie en ik gebruik em echt met heel veel plezier. Niet alle boeken die ik probeerde te zoeken kon ik vinden, maar ondanks dat ben ik fan!

Om even heel eerlijk te zijn had ik nooit verwacht dat ik het leuk zou vinden om via mijn telefoon een boek te lezen (kan trouwens ook via een iPad of iets soortgelijks, het moet iig een app store hebben), want naar mijn mening kan er niks boven een echt boek. Nou.. daar kom ik een beetje van terug, want aangezien er heel wat reizen gepland staan scheelt me dit wel een aantal kilo’s in mijn koffer. Of ik dit na mijn reizen nog ga doen? Daar moet ik nog even over denken ;).

Heb je geen T-Mobile abonnement maar ben je wel nieuwsgierig? Je kan Bookmate maandelijks stopzetten (nog een voordeel) en de standaard versie kost €6,99 per maand. Wil je liever ook toegang tot alle boeken in alle talen, waaronder ook de nieuwe boeken en bestsellers? Dan betaal je €9,99 per maand en heb je de premium versie.

Heb jij wel T-Mobile en wil je hier ook gebruik van maken? Klik dan hier.

Advertenties

12 gedachten over “#99”

  1. Ik kan me heel goed voorstellen als je veel onderweg bent reist dit super handig is. En op zich als je een hele ruime keus hebt is 8,99 nog niet eens zo duur. Ee echt boek kost ook al gauw 15 tot 20 euro per boek. Leuk dat je gratis gebruik kon maken van de app Bookmate. Wij hebben hier super veel boeken , kasten vol zullen we maar zeggen alleen het echte lezen wil er nog niet echt van komen.

  2. Wat fijn dat je dit gratis kan uitproberen! Ik heb zelf ook wel eens boeken gelezen op mijn mobiel en tablet, maar ik vind het uiteindelijk toch het fijnst om een fysiek boek te lezen. Toch is het voor op reis wel handig om geen zware boeken mee te hoeven sjouwen.

Vragen?

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s