life

#91

Poeh.. Ben ik even blij dat de week voorbij is. Ik hikte er als een malle tegenop! But I survived, woopwoop.

Op maandag stond er een gezellige lunch op het programma met een vriendin en haar dochtertje. Die lunch resulteerde in een shopmiddag en ik viel rond half 6 weer binnen : geslaagd dus! Oa. nieuwe schoenen gekocht en nieuwe shirtjes (was ook echt hard nodig *kuch*).

Dinsdag was het time to party want de manfriend van moeders was jarig. Gezellig feestje in een nabijgelegen restaurant : top. Omdat we met z’n 3en een rondreis door West – USA gaan maken gaf ik hem een reisgids van (juist ja) West – USA. Hij blij, ik blij ;).

Woensdag deed ik wat boodschappen voor de aankomende dagen (goed voorbereid) en had ik verder een rustig dagje en ’s avonds trakteerde ik mezelf op een McDonalds diner :).

Donderdag .. tja .. Dentist massacre 2.0. Een bezoekje aan de kaakchirurg stond weer op het programma, nu mochten de linker verstandskiezen eruit. Ik dacht dat het niet erger kon, oh jawel hoor. Ondanks dat de kaakchirurg zelf best een toffe vent is hoop ik hem nooit meer te zien. H-E-L !! De rest van de dag bracht ik op de bank door, keek ik veel TV en lag ik vroeg in bed.


Vrijdag kwam mijn lieve Mama met haar manfriend op ziekenbezoek en aten we ’s middags samen en deden we een spelletje. Daarna weer lekker op de bank gaan liggen, me naar het bad verplaatst en uiteindelijk op tijd weer in bed gaan liggen.

Op zaterdag besloot ik om toch naar de verjaardag van mijn neefje te gaan. Gelukkig hadden ze slagroomtaart (dat krijg ik nl makkelijk weg met mijn zere bekkie) en was het best wel moeilijk om al dat andere lekkers te laten staan. Na de verjaardag ging ik even bij mijn moeder aan en besloot ik om ’s avonds ook naar de verjaardag van mijn oom te gaan. Lekker dagje dus met weinig echte pijn!

Zondag sliep ik zwaar uit en huurde ik weer een film : Solace. Zeker wel een aanrader!

Daarna belde mijn moeder of ik zin had om mee een ijsje te eten, ehh ja! Hebben er een gezellige middag van gemaakt samen ’s avonds lag ik weer op tijd in bed.

Deze week haalt niet mijn top 3 wat betreft leukste weken van het jaar, maar ondanks de tweede verstandskiesingreep massacre was het wel een prima week. Veel op de bank gelegen met een ijszak, maar ook leuke dingen gedaan, gelukkig!

Hoe was jullie week?

Advertenties

13 gedachten over “#91”

Vragen?

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s