life

#88

Er is weer een week voorbij en dus tijd voor mijn overzichtje!
De week die nu voor de deur staat is een beetje een gekke week, maar daarover later meer.

Op maandag had ik geen wekker gezet omdat ik slecht sliep en daarnaast me niet topfit voelde. Ik werd gelukkig uitgerust en wat fitter wakker na een minder onrustige nacht. ’s Middag ging ik even het dorp in om wat kleine boodschappen te doen en moeders ging gezellig mee. ’s Avonds ging ik op pad met een vriendin en aten we een ijsje.

Dinsdag stond er een gezellige lunch op het programma en kwam ik de parkeergarage niet meer in (lees er hier meer over). Daarna thuis flink gerommeld en op tijd naar bed gegaan!

Op woensdag werd ik wakker na alweer een beroerde nachtrust (grmbl) en ging ik ’s middags bij m’n lievelieve Oma op visite. Nageltjes weer gevijld en gelakt, kan ze er weer tegenaan ;). 

Donderdag besloot ik mijn laptop maar eens te updaten en meine gute wat duurde dat lang! Ik begon om 14u en dat ding was om 21u nog niet klaar (het uitgebreide verslag vind je hier).

Ondertussen nog even gezellig gaan dineren bij moeders en daarna thuis aan de drank gegaan ;).

Vrijdagmorgen stond er een bezoekje aan m’n kapster op het programma. Daarna even doorgereden naar moeders en mocht ik spontaan mee lunchen (perfect timing noemen ze dat). ’s Middags begon ik aan de update van haar laptop (tell me again why?!) en besloot ik mijn verzorgingsproducten te verwisselen (hier kom ik snel op terug!). ’s Avonds ging ik aan de wijn en knabbels bij een vriendin.

Zaterdag werd ik na te weinig slaap wakker gemaakt door mijn achterbuurman. Die goeie man besloot om maar eens zijn elektrische snoeischaar voor de dag te halen. Are you fuc… Dat resulteerde in een giga ochtendhumeur en mijn lieftallige buurman kon blij zijn dat er een muur tussen zat (iets met ergens induwen waar geen zonlicht komt).
’s Avonds ging ik lekker uit eten, dronk ik Hugo met blaadjes en sloot ik deze dubbele dag af met een sterke borrel.

Op zondag deed de zoon van de vriendin van mijn neef (wat is hij dan van me?) de communie en mocht ik ook gezellig komen. Ik besloot de kerkelijke holymoly achterwege te laten en me gewoon bij het feest aan te sluiten (en ja dat mocht ook zolang ik maar bearing gifts kwam :p). Thuis keek ik een film (The wolf of Wall Street), maakte ik er een cheatday van en ging ik ’s avonds weer een lekker ijsje eten.

Weer een heerlijke week dus (blessed).

Nu ga ik me opmaken voor aankomende week, een week met weer een feest (woooopp) en een bezoek aan mijn grote vriend (NOT).

Hoe was jullie week?

Advertenties

8 gedachten over “#88”

Vragen?

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s