life

#84

De maand maart zit er alweer op, jeetje.. wat is het weer snel gegaan! We beginnen gewoon alweer aan een nieuw kwartaal, time flies when your having fun!

Maart was voor mij een andere maand dan anders, want dit was de eerste maand die ik doorbracht als Toos Werkloos (eigen keuze dat wel, maar toch vreemd). Ik liep natuurlijk al maanden met het idee om een hele andere weg in te slaan en ik ben toch wel trots op mezelf dat ik de stap heb gezet om mijn droom achterna te jagen. Ergens was ik bang dat ik een keer wakker zou worden in paniek en zou denken ‘What the fuck heb ik gedaan?!’ maar nee.. ik heb nog geen seconde spijt gehad van mijn beslissing om nu al te stoppen en niet te wachten tot mijn reisavontuur. Ik heb zoveel meer rust gekregen en ik begin weer een beetje mezelf te worden (hoe Dr. Phil achtig klinkt dit hey) en kudos voor mijn werkgever, we zijn er samen goed uitgekomen (wat wil een mens nog meer?).

Dusja.. de maand maart gaat bij mij toch de boeken in als een goede maand (ondanks mijn kreupele knie en m’n verstandskiesdrama), want in maart werd er ook een nieuwe liefde geboren na een heftige bevalling en kwam ik tot het besef dat ik toch wel en heel leuk leven heb.

Hoe was de maand maart bij jullie?

Advertenties

12 gedachten over “#84”

    1. Heerlijke conclusies inderdaad, is helaas ook weleens anders geweest :). En thanks meid, was heftig maar uiteindelijk echt een opluchting! Liefs.x

  1. Wat fijn dat je zo blij bent met je beslissing om nu al te stoppen bij je werk, dan is het achteraf een goede keuze geweest. Wat gaat de tijd toch ook snel zeg, ik schrik er vaak van haha!

    1. Het was zeker een goeie beslissing, maar niet makkelijk om te maken haha.
      Veel te snel gaat het ja, het vervelende is dat de leuke dingen dan ook te snel voorbij gaan! Liefs.x

Vragen?

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s