life

#73

Afgelopen week helaas niet zoveel gepost en mijn weekoverzichtje is ook wat later dan gepland, but here we go :).

Op zondagavond keek ik de Oscars (nou niet alles helemaal gezien, maar oke), dus ik mocht maandag van mezelf een beetje uitslapen. Ik was alleen nog kapotmoe toen ik opstond. Na het ontbijt ein-de-lijk het ziekenhuis gebeld om een afspraak te maken voor de kaakchirurg (ik vind het dood en doodeng vandaar dat het zo lang heeft geduurd). 17 maart worden er twee verstandskiezen uitgehaald en dan wordt ook een afspraak gemaakt om de volgende twee eruit te halen (kill me now). Vervolgens richting het bos gegaan en weer een rondje gerend.

Thuis gedoucht en daarna naar moeders gereden en haar geholpen met de kasten uitruimen (de woonkamer wordt compleet verbouwd dus dan maar even de handen mee uit de mouwen steken). Gruwelijk last weer van mijn knie (nu de andere kant), dus er gaat denk ik iets fout met rennen haha. Daarna thuis gekookt en ’s avonds naar het casino gegaan, gewoon omdat het kan :).

Op dinsdag ’s morgens mijn blogrondje gemaakt en beetje gestoft in huis. Tegen de middag het dorp in gegaan en daarna doorgereden naar een afspraak. Na de afspraak nog even een rondje door de stad gelopen en ’s avonds mocht ik met een vriendin mee gaan kijken naar hun trouwlocatie (voelde me vereerd, echt te leuk!!).

Op woensdag na mijn ontbijt even naar de stad gereden om iets te ruilen en toen door naar twee vriendinnen.

 
Daar gezellig samen geluncht en uiteindelijk in de Ikea beland (altijd goed haha).  Na een aanslag op mijn portemonnee ook maar even een maaltijd genuttigd daar en zo was het opeens laat. Heerlijk dagje!

Donderdag weer een klein rondje gerend (gaat helaas nog niet veel beter met m’n knie) en even lekker in bad geweest. 

Daarna weer wat opgeruimd thuis en dingen bijgewerkt. ’s Avonds kreeg ik een uitnodiging om te komen eten bij moeders en die heb ik met beide handen aangegrepen, altijd gezellig! Na het etentje daar nog even bankzaken gedaan.

Op vrijdag bij mijn lieve Oma op bezoek geweest, was alweer twee weken geleden dus voelde me wel een beetje schuldig. Haar nagels weer mooi bijgewerkt dus ze kan er weer even tegenaan!

 
Daarna thuis gekookt en ’s avonds met een vriendin aan de wijn gezeten en een filmpje gekeken. 

Op zaterdag het huis maar weer onder handen genomen (het wordt echt nog wat met me). Wilde ook nog gaan rennen, maar m’n knie is nog niet de oude en daar baal ik flink van. ’s Middags even het dorp in gegaan en ’s avonds lekker uit eten geweest en naar de bioscoop geweest (London has fallen, aanrader!).

Zondag heeeeeeerlijk uitgeslapen en niet zo heel veel gedaan eigenlijk. Mijn knie gaat van kwaad tot erger dus een vriendin gebeld die sportmasseuse is en die kijkt er morgen even naar dus dan weet ik hopelijk meer! Wel nog een paar afleveringen van het nieuwe seizoen van House of Cards gekeken, geniale serie!

Advertenties

6 gedachten over “#73”

  1. Ik heb ook al mijn verstandskiezen laten trekken en het is zeker niet leuk maar je voelt er weinig van hoor! Bij thuiskomst een pijnstiller nemen en lekker gaan slapen. Leuk overzicht zo maar balen van je knie.

    1. Wanneer ik weer fatsoenlijk kan lopen laat ik me inderdaad andere hardloopschoenen aanmeten, heb nu niet meer gerend (te pijnlijk :s). Liefs.x

Vragen?

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s