life

#71

Wat een leuke reacties kreeg ik op mijn vorige weekoverzicht, echt heel lief :). Daarom wordt het een vast rubriekje, mijn eerste vaste rubriek (pop the champagne!).

De maandag begon weer met een lekkere smoothie en het plan was eigenlijk om een half uur te gaan rennen in het bos. Helaas werkte het weer niet echt mee (soort van helemaal niet) en besloot ik thuis maar wat oefeningen met mijn dumb bells te doen.

Daarna mijn blogrondje weer gemaakt en ik moet zeggen dat ik het altijd heel leuk vind om bij iedereen een kijkje te nemen en nieuwe blogs te ontdekken. Daarna een late lunch tot me genomen en verder een heel rustig dagje gehad. Ik moet zeggen dat die maandag altijd een beetje zo’n off dag is bij me. Vooral nu ik niet meer werk is het echt wel even zoeken naar een goeie maandagindeling (de rest van de week gaat me namelijk bijzonder goed af, stom heh haha).

Op dinsdag was het weer gelukkig een beetje beter en ben ik maar aan mijn rondje rennen begonnen. Mijn god zeg.. dat wandelen gaat prima, maar dat rennen vind ik wel heftig haha. Het bos was ook nog behoorlijk modderig en zat tot mijn enkels in de blub, but I did it!

 

Na mijn rondje in de douche gekropen en daarna boodschappen gedaan want in de avond kwamen mijn moeder en haar manfriend bij me eten. Mam is helemaal gek op taco’s dus die heb ik maar gemaakt voor haar (zelf maakt ze nl. nooit taco’s) en vooraf carpaccio, geslaagd! Daarna mijn administratie wat bijgewerkt en op tijd naar bed gegaan.

Woensdag ging mijn wekker heel vroeg (kuch) want er stond een dagje Huishoudbeurs op de planning, iets wat Mam en ik al jaren doen samen met mijn tante en peettante.


Helaas kon mijn tante dit jaar niet mee dus waren we met zijn 3tjes, maar dat mocht de pret niet drukken! Ik heb me natuurlijk weer gruwelijk geërgerd aan al die idiots die niet overweg kunnen met hun trolleys (meer ga ik er niet over zeuren (goed heh :p)), maar verder was het echt een heerlijk gezellig dagje :).

Donderdag stond er een afspraak met de schoonheidsspecialiste op het programma. Na mijn afspraak even bij Mam op de koffie geweest en mee geluncht (perfect timing noemen ze dat volgens mij :p). Daarna thuis op de bank geklommen en een dutje gedaan (was ka-pot). Helaas deed m’n dutje niet veel goeds, werd wakker met hoofdpijn en had ’t megakoud dus ben op de bank blijven liggen. ’s Avonds na het eten ging het weer iets beter en heb ik de renschoenen weer uit de kast getrokken (ondertussen zijn ze weer schoon) en weer een rondje gemaakt.

Op vrijdag kwam ik mijn bed bijna niet uit en dat kwam niet doordat ik lui was, maar door mijn knie. Mijn lichaam moet duidelijk nog wennen aan mijn enthousiasme haha. De dag dus rustig begonnen. Heb aan mijn reisblog gewerkt en deze is zo goed als klaar (juhjj).

 

Gedurende de dag heb ik ook een Hawaii five O marathon gehouden en uiteindelijk de dag ook weer rustig geëindigd : op tijd in bed (ja en dat op vrijdagavond).

Zaterdag ging veel te vroeg de bel : pakketje. In mijn pj’s naar de voordeur gestrompeld (thank god een vrouwelijke pakketbezorgster en geen lekkere vent :p) en maar opgestaan. Ik durfde het nog niet aan om te gaan rennen met mijn knie dus uiteindelijk boodschappen gedaan en het hele huis gepoetst (gruwelijk).

’s Avonds lekker een maskertje genomen (mijn huid is al een aantal weken zo onrustig, niet leuk!) en daarna een filmpje gekeken.

Op zondag heb ik weer een rondje gerend en alweer gepoetst. Ik weet niet wat er met me aan de hand is, maar het lijkt wel een grote schoonmaak in huize J. ’s Middags even het dorp in gegaan (koopzondag) en de chocolade paaseieren hebben me weten te verleiden.

’s Avonds lekker uit eten geweest en daarna in bed de Oscars gekeken (love it)!

Hoe was jullie week?

Advertenties

10 gedachten over “#71”

  1. Leuke week heb je gehad! Wel vervelend dat je zo’n last van je knie had. Pakketjes die al heel vroeg bezorgd worden vind ik altijd zo awkward om aan te nemen haha, dan heb ik nooit tijd om normale kleren aan te doen en vooral om mijn haar te kammen; dat staat ’s ochtends soms alle kanten op haha.

Vragen?

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s