favs, life

#60

Tijdens onze Champagne trip lagen we de eerste avond redelijk uitgeteld op de bank, we waren bekaf na een dag reizen, vroeg opstaan en slenteren (oh en Champagne drinken :p). Jetsol (bijnaam vriend van W.) en ik kwamen uiteindelijk van de bank en doken in een kastje op zoek naar een hippe film terwijl W. lekker bleef liggen met haar iPad op schoot. Nadat we een film hadden gevonden en we ons weer hadden geïnstalleerd op de bank bekeek ik eens even de iPad van W. en zag ik dat ze een puzzel aan het maken was. Zou niet mijn eerste keuze zijn dacht ik nog, maar oké..

De film bleek uiteindelijk niet zo hip als gedacht en na het bijwerken van mijn Sims zat ik 20 minuten later te zoeken naar een puzzel app in mijn store en ondertussen ga ik helemaal los. Zo los dat ik zelfs een echte legpuzzel heb gekocht (gewoon omdat het kan).

Lekker wijntje, puzzel maken en ontspannen.. Just what I need at the moment :).

Advertenties

12 gedachten over “#60”

  1. Puzzelen heb ik lang niet meer gedaan! Maar vond het wel altijd echt ontspannend. Denk dat het met 2 gestoorde katten in huis niet zal werken. Geniet!

  2. Een echte puzzel is zo anders.Als je zo’n grote hebt van 1000 stukjes, kan het volgens mij heel mediterend werken. Ik kom hier om van de puzzels met 4 tot 6 stukjes. En de helft ben ik al kwijt. Want die heeft zoonlief ergens verstopt 🙂

    1. Haha, ja en voordat je die hebt terug gevonden :p.
      Het is inderdaad heel rustgevend dat puzzelen en als ik er even niet uit kom leg ik em gewoon weer aan de kant en ga ik iets anders doen. Liefs.x

Vragen?

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s