favs

#53

Voor m’n gevoel is het eeuwen geleden dat ik naar de bioscoop ben geweest en dat terwijl ik ‘eerst’ altijd graag een avondje naar de bios ging. Lekker languit in een relaxte stoel popcorn eten en even volledige focus op dat huge ass scherm. 

Vorige week kreeg ik een berichtje van een vriendin of ik zin had in een drankje en een filmpje. Ehh.. duhh, tuurlijk heb ik daar zin in.
Ik was nog altijd in de veronderstelling dat we ergens thuis gingen kijken toen ze me mede deelde dat de film die ze graag wilde zien niet draaide in de bios die avond. Ze had nog wel een tweede keuze : Hateful eight.  

 
Via IMDB ging ik op zoek naar het verhaal en ondanks dat ik echt helemaal niks met Quentin Tarantino heb (en de verhaallijn van de film me ook niet meteen enthousiasme bezorgde) zei ik toch ja, want ik had teveel zin om weer eens lekker naar de bios te gaan met m’n lieve dinnetje.

Na een paar drankjes in de kroeg, vol goede moed op naar de bioscoop en bij binnenkomst voelde ik me meteen weer thuis ;).
Na 3uurtjes vielen we weer naar buiten en ik moet zeggen dat ik Hateful Eight een meer dan prima film vind. Vraag me niet of het een van de betere Tarantino’s is (waarschijnlijk niet), maar ik vond em 10x beter dan Uma in een geel bijenpakje (Kill Bill toch?), of was die niet van Quentin? 

Jullie nog een bios tip voor me, of meerdere tips ;)?

Advertenties

9 gedachten over “#53”

 1. Ik heb de langere versie gezien 😛 afgelopen zondag. In het EYE film instituut. En ja, het is wel een van Tarantino’s betere films, want dat zijn ze allemaal … eh, denk ik dan. Maar om met Hateful Eight te beginnen, da’s wel stoer. Ik raad mensen altijd aan om eerst Jackie Brown te kijken. Kill Bill is trouwens ook heel goed, maar op een andere manier.
  Je zou Star Wars VII kunnen proberen? Ik ben ook niet echt SW fan, maar deze film was wel beter dan de prequels.

  1. De langere versie? Hoe lang duurde die dan?
   Oke.. Jackie Brown zet ik op mijn lijstje :). Een echte SW fan ben ik ook niet haha, maar hoor er meerdere positieve verhalen over. Is het nodig om de vorige delen gezien te hebben? Liefs.x

   1. Voor SW is het wel ‘vollediger’ om de eerste, originele, 3 delen te zien, omdat anders de personages van Han, Leia en Luke je zo weinig zeggen. Maar het hoeft niet. Ik zou het wel doen.
    Jackie Brown is rustiger dan Hateful Eight. Dat klink raar, maar als je hem gezien hebt, denk ik dat je het wel snapt.
    De volledige versie van Hateful is geloof ik 15-20 minuten langer, dus niet schokkend veel langer. Maar ruim drie uur, in ieder geval.

Vragen?

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s