life

#43

Stiekem vind ik het echt heel leuk om kaarten te schrijven voor de mensen om me heen. Ik stuur graag kaartjes, het hele jaar door.Verjaardagskaartjes, een kaartje voor een vriendin die het moeilijk heeft of een flauw kaartje om iemand aan het lachen te maken, I love it. Ik heb zelfs een tijdje heel actief meegedaan aan Postcrossing, super leuk!

Vorig jaar heb ik al de Kerstkaarten voor dit jaar gekocht (in de opruiming, zo ben ik dan wel weer :p) en een aantal heb ik ook al geschreven (maar nog niet verstuurd hoor haha). Vandaag ga ik mijn lijstje maken wie er allemaal een Kerstkaart krijgt. Wil jij er ook een van me ontvangen? Mail me dan maar even ;).

Wanneer begin jij met schrijven? Of doe je helemaal niet aan Kerstkaarten?

Advertenties

14 gedachten over “#43”

  1. Aha, bedankt voor de postcrossing link. Nu weet ik ook wat het is. En ik weet eigenlijk niet of ik kerstkaartjes verstuur. Wel veel vrienden die dit jaar in een nieuw huis zijn gaan wonen. Dus kaartjes zijn dan extra leuk.

  2. We sturen alleen nog naar mensen die het echt verwachten, zoals schoonfamilie. Maar dat zijn maar een stuk of 5 of 6 kaarten. Vroeger verstuurde ik wel heel veel kaarten, maar de lol gaat er op een gegeven moment een beetje af. Dus doen we het niet meer.

Vragen?

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s