life

#42

Oh nee voor mij geen stukje vlaai hoor, ik heb net gegeten.’ hoor ik regelmatig voorbij komen op verjaardagen.Ik moet mezelf dan inhouden om niet te roepen ‘Dan wil ik em wel!‘. Ik ben namelijk gek op eten en dan vooral op eten wat op verjaardagen voorbij komt (chips, vlaai, nootjes, m&m’s, kaasblokjes, stokbrood (you get my point)).

Mijn motto is ‘je leeft maar 1x‘ en dat neem ik met voedsel soms te letterlijk, want (eerlijk is eerlijk) de tijd dat ik in een spijkerbroek maatje 27 kon is echt voorbij (en dat is ook prima).

Ik wil nu niet de schuld van mijn gevreet lekkere trek bij een ander leggen, maar dat snoepen zit echt in the family. Mijn vader was echt een snoepkont, na het avondeten zat hij binnen een kwartier met zijn neus in de snoepkast op zoek naar drop (mijn oom idem) en dat heb ik klakkeloos overgenomen.

Natuurlijk prop ik niet alles naar binnen wat ik tegenkom, maar dat dropje neemt echt helemaal niemand me af 😉 (en die andere lekkere spullen op z’n tijd ook niet).

Hebben jullie een guilty pleasure?

Advertenties

8 gedachten over “#42”

    1. Chocolade is ook zo heerlijk, vooral rond deze tijd met de choco letters!
      Dat is wel een goeie, een soort van regel voor mezelf maken mbt lekkers ;). (hardlopen zou ik trouwens ook moeten doen :p) Lfs.x

Vragen?

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s