home, life

#41

Het is zondagmorgen en ik ben na een half uur internetten in bed toch maar uit mijn bed geklommen, want anders had ik er waarschijnlijk om 3uur vanmiddag nog in gelegen (ja, zo’n zondag).

Wanneer ik in de huiskamer kom tik ik de verwarming op standje kernontploffing en grijp ik naar een lege bus pads, top! Wanneer ik de oven heb aangezet, toch nieuwe pads heb kunnen vinden en koffie heb gezet (lees  : op het kopje heb kunnen drukken) plof ik op de bank neer. Op TV kraamt een vrouw met een Australisch accent iets over een wonderkussen uit en ik zap als een robot naar 13th Street (wanneer er geen herhalingen op zijn vind ik het leuk) en tot mijn grotegrotegrote vreugde is Murder she wrote erop. Toen het programma werd opgenomen was mijn Oma volgens mij net aan de flesvoeding, maar ik hou ervan.

Hebben jullie programma’s die eigenlijk een beetje fout zijn op jullie favo lijst staan ;)?

Advertenties

12 gedachten over “#41”

  1. Ik vind Murder, She Wrote niet bepaald fout. Het zijn solide verhalen, leuk spel. Magnum, P.I. dat is dichter naar fout, of Miami Vice.
    Volgens mij vind ik geen programma’s echt ‘fout’, want dan kijk ik ze gewoon niet? Ligt aan mijn definitie van fout, denk ik. Ik denk bij fout aan nep, fake, of moreel failliet. Hoe interpreteer jij fout?
    (Oh, en Miami Vice kijk ik wel, maar er zitten juweeltjes van verhalen in, vind ik dan weer.)

    1. Haha nee bij fout denk ik in dit geval niet zozeer aan nep of fake, maar in dit specifieke geval meer aan series die 100x herhaald zijn en alsnog leuk zijn, maar een Oh oh Cherso vind ik dan ook weer fout, dus ja.. eigenlijk heel breed :p. Lfs.x

  2. Hmm…. nee, niet echt 🙂 Bij fout denk ik aan stompzinnige ‘reality’ uitzendingen over mensen die Barbie heten en eigenlijk iedereen die ‘reality’ gevolgd wordt. En dat kijk ik echt niet. Ik begrijp niet eens waarom dat soort mensen op de buis komen!

Vragen?

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s