travel

#40

Afgelopen weekend verbleef ik samen met mijn lieve Mama bij een van mijn beste vriendinnetjes in Leeds en wat was het heerlijk!

Nadat we bijna onze vlucht hadden gemist (ja, helaas gebeurd me dit vaker) en mijn moeder bijna aan de beademing moest (we moesten echt heel hard rennen) kwamen we veilig en weer op adem aan in Leeds.

M’n lieve vriendinnetje W. stond al op ons te wachten met 3 bekers koffie (te lief). Nadat we onze spullen hadden gedropt, wat voedsel hadden genuttigd en ik een uitgebreide knuffelsessie met de hondjes had gehad werden we gedropt in Leeds city centre.

Bij mijn vorige bezoek aan W. heb ik deze stad al bezocht en vond ik het helemaal leuk en nu met Kerstsfeer helemaal. Leuke winkeltjes en een winkelcentrum waar je gewoon los kunt gaan (ik hou van shoppingcentra).

De volgende dag vertrokken we richting Harrogate, volgens W. is dit een soort van upperclass stad. We hebben hier de Kerstmarkt bezocht en als ik ballen had gehad dan waren ze eraf gevroren, de Noordpool was er niks bij, brrr. Anyway, na de Kerstmarkt de stad in gegaan en er waren echt onwijs leuke boutiques. Top!

Onze laatste dag zijn we naar York geweest en dat is liefde, heel veel liefde. Ik hou echt van York! Wat een geweldige winkels, sfeer en ik zou er zo kunnen wonen denk ik.


Mam en ik hebben een super weekend gehad en wat was het heerlijk om lekker bij te kletsen in real life met mijn lieve vriendinnetje.
Gelukkig hoef ik niet lang te wachten om haar weer te zien, want in januari gaan we naar Champagne en heel heel heel veel wijn drinken.

Au revoir ;).

Advertenties

12 gedachten over “#40”

  1. Haha ik moest even grinniken om de opmerking over New York. Maar het klinkt als een fijne trip. En lekker vooruitzicht dat je volgende maand bij de bron aan de wijn gaat. En ook aan de champagne?

Vragen?

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s