life, travel

#36

Soms, heel soms, vraag ik me weleens af of ik niet gewoon in het verkeerde dorp ben geboren. Ik denk dat ik veel leuker ben in zo’n wereldstad als New York of Sydney, maargoed.. vinden dat niet heel veel mensen?

De laatste weken ben ik zo met mezelf in discussie over wat ik moet gaan doen en waar ik heen wil. Mijn hart roept 1 ding en mijn verstand roept iets anders, welke volg je dan?
Normaal gesproken zou ik altijd mijn hart volgen, want ik ben een gevoelsmens. Kies ik in dit specifieke geval voor de weg van mijn hart dan moet ik opeens een stukje zekerheid op gaan geven (lees : baan) en dat vind ik toch wel heel erg eng hoor..

Wat heb ik soms een hekel aan keuzes maken, grmbl, maar ja ik ben ook van mening dat het beter is om spijt te hebben van iets dat je wél hebt gedaan in plaats van andersom.

*diepe zucht* Eigenlijk weet ik heel goed wat ik moet doen en misschien moet ik gewoon maar eens uit de bocht springen..

Keep you posted ;).

Advertenties

15 gedachten over “#36”

 1. Wat een mooi artikel! Wat zegt je hart? Nu ben ik wel heel nieuwsgierig. Ik begrijp dat je het moeilijk vind. Luisteren naar je hart of naar je verstand? Kun je geen middenweg vinden?

 2. Als backpacker in hart en nieren, zeg ik ga reizen! En dan voor maanden achter elkaar of jaren. Kan uit ervaring zeggen dat dat geweldig is.

  En jep.. ik herken het. Ik ben namelijk een Sydney en Londen girl. In Sydney liep ik stage toen ik 16 was en het is nog steeds mijn 2e stad. Ik ken de stad beter dan welke andere Nederlandse stad (behalve mijn woonplaats hier) dan ook.

  Sydney.. ja, ik ben een Sydney girl. Meer dan Melbourne. Wat een fijne stad is dat zeg. Als ik er zou wonen, zou ik elke dag beginnen met surfen. En ik zou picknicken in de botanische tuinen achter het Opera House en elke dag de ferry nemen. Ik ben er nu een paar keer geweest en ook daar voel ik me ontzettend thuis. Nadeel, Oz ligt zo afgelegen van de rest van de wereld. En ik houd ook van city hoppen. Dus als ik moet kiezen, kies ik toch voor Londen (wat helaas onbetaalbaar is).

  Maar ik vermaak me ook in Arnhem. Het is voor mij de basisplek van mijn leven, zeg maar. Backpacken doe ik nog steeds, nu met baby. We zijn net terug uit Amerika en volgend jaar wil ik hem eigenlijk meenemen naar New Zealand.

  Dus go for it!

  1. Sydney vond ik ook echt geweldig. Vergeet nooit meer dat gevoel van thuiskomen toen ik daar aan kwam, heerlijk! Eigenlijk moet ik ook gewoon gaan en doen wat ik leuk vind, maar jesus wat vind ik dat spannend haha ;).

   Lfs.x

Vragen?

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s