favs

#29

Voor Netflix voel ik heel veel liefde (gelukkig is deze liefde wel wederzijds :p) en we zijn dan ook twee handen op één buik. Ik kijk teveel heel veel series en ik kijk er een hele hoop door elkaar (tijd teveel). Een aantal series hebben een stop en ja, dan heb ik nieuwe nodig ;). Volgens mijn lieftallige collega moest ik maar eens Luther gaan kijken. Deze had ik al een paar keer voorbij zien komen op Netflix, maar nooit verder gekeken dan mijn neus lang is, want ik dacht dat het over Martin Luther King ging (juistem).

Gisteren had ik lekker vrij en na een lunch met een vriendinnetje heb ik mezelf geïnstalleerd op de bank en na het afwerken van mijn andere series ben ik naar deze gezapt en ik ben hooked!

DCI John Luther is een detective die voor de London Metropolitan Police: Serial Crime Unit werkt.
Zijn positie als bewogen politieman staat altijd voorop. Zijn toewijding is een vloek en een zegen voor hemzelf, zijn geliefde en zijn medewerkers en levert hem ook veel vijanden op binnen het politiekorps.

IMG_7698

Advertenties

10 gedachten over “#29”

  1. Luther is een geweldige serie (die niet alleen op Netflix te zien is). Echt een hele goede BBC-serie, met een geweldige cast, en fijne doorlopende verhaallijn. Er komt (hopelijk) een Luther-film. Grappig dat je Luther met Martin Luther KIng, en niet Maarten Luther (wat ik eerst associeerde …) associeerde. Luther is ook recalcitrant, net als Maarten Luther. Dus ik denk dat misschien de naam wel daarom gekozen is? Ik moet dat eens uitzoeken.

    1. Ja, zag inderdaad dat het een BBC serie is. Er zal inderdaad wel iets achter de naam zitten. Mocht je erachter komen hoor ik het graag ;).

      Lfs.x

  2. Heerlijk, Netflix kijken! Luther kende ik nog niet! Ik weet niet of het een serie voor mij is! Ik volg The Vampire Diaries & Pretty Little Liars! Leuk ook dat je geluncht hebt met een vriendin!

    1. Ohhh jaa, PLL vond ik ook erg leuk (maar op een gegeven moment wel heel langdradig worden). The Vampire Diaries heb ik gevolgd tot seizoen 3 of 4, moet ik ook maar weer eens oppakken! Lfs.x

Vragen?

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s