life, travel

#26

Nu mijn thuissituatie aardig is verandert ga ik over bepaalde zaken natuurlijk wat meer nadenken.
Zoals ik al eerder vermeldde ben ik gek op reizen en ik loop al een tijdje met een idee in mijn hoofd, een idee waar ik nu eigenlijk tijd genoeg voor heb. Het enige wat me tegen zou kunnen houden is mijn werk, dus dat is even een dingetje natuurlijk haha.

Mijn idee? Nou, ik ben helemaal gek op steden, New York, Washington, Sydney, Melbourne, Berlijn, Lissabon, Londen, Amsterdam, ik vind het allemaal leuk. Er is 24/7 wat te doen en de sfeer die er hangt vind ik gewoon ge-wel-dig (ik ben echt een stadsmens). Goed.. ik zal to the point komen. Ik heb het idee om via Airbnb een appartement te gaan huren (voor een week of 3/4) en dan gewoon lekker even niks. Even proeven van het leven daar en misschien er nog iets nuttigs aan vast plakken (wat dat is hangt aan de stad af). Nu ik het zo typ word ik alweer blij.

De eerste stap is onbetaald verlof aanvragen op het werk, pfff.. dat wordt nog wat :|.

Advertenties

6 gedachten over “#26”

  1. Als het mogelijk is: doen! Zelf ben ik in september voor een maand naar New York toegegaan: in mijn eentje. Ik had altijd al de droom om alleen op reis te gaan en om naar New York toe te gaan, dus: waarom niet deze twee dromen combineren? Ik heb er echt enorm van genoten en ben echt helemaal tot rust gekomen. Als je de middelen hebt, dan zou ik het dus zeker aanbevelen.

Vragen?

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s