home

#11

Ondertussen woon ik al 4,5 jaar in mijn appartement en ben ik er ook al 4,5 jaar helemaal dolgelukkig. Toch zijn er altijd dingen die niet helemaal af zijn.

Het kan maanden goed gaan, maar eens in de zoveel tijd krijg ik opruimwoede of kluskoorts, dat laatste sloeg onlangs toe. Opeens moest de badkamer anders en eigenlijk moet dat dan ook meteen anders.

Op een kale zondagmorgen kreeg ik een ingeving, ik ga nieuwe kastjes halen. Mam op sleeptouw meegenomen en samen naar de winkel gescheurd. Twee kastjes gekocht en (zei ik tegen Mam) ‘Die heb ik over een uurtje wel klaar..
Nou.. 2 uur later zat 1 kastje in elkaar en was het nog gammel ook nog, TOP. Dit uiteraard in geuren en kleuren verteld tegen Mam en wat doet de lieverd? Die neemt de dag erna haar menfriend mee op sleeptouw en samen hebben ze mijn tweede kastje in elkaar gezet, is dat geen liefde?
Mijn moeder had nog wel een opmerking ‘Zou je de logeerkamer ook niet eens aanpakken dan?‘ in het begin wimpelde ik dit natuurlijk af, maar binnen een week moest van mezelf inderdaad ook de logeerkamer eraan geloven.
Samen met Mam en haar menfriend naar de Ikea gereden (wat zijn ze lief heh?!). De dag erna kwam de menfriend me helpen met klussen (ze worden steeds liever in het verhaal) en binnen no time waren we klaar.

En nu? Nu ben ik het gelukkigste meisje op aarde.

Advertenties

Vragen?

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s